08/12/2019
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 - 14:32

Με τηλεοπτική κάλυψη το φιλικό της Λαμίας με την ΑΕΚ

Η ομάδα της Φθιώτιδας γνωστοποίησε ότι ο αγώνας θα προβληθεί από το STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την ευκαιρία να δουν και από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους το φιλικό με άρωμα Σούπερ Λίγκας 1 την Τετάρτη (24/7) θα έχουν οι φίλαθλοι της Λαμίας και της ΑΕΚ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας γνωστοποίησε την Τρίτη (23/7) ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί από το STAR Kεντρικής Ελλάδας.

Μάλιστα, έδωσε και αναλυτικές πληροφορίες για το πώς κάποιος μπορεί να το δει από την τηλεόραση ή το smartphone, το tablet ή το ipad.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Την Τετάρτη 24/7 στις 20:00 η Λαμία θα δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της στο ΔΑΚ Λαμίας. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να παρακολουθήσει κάποιος το STAR Kεντρικής Ελλάδας.

-Οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea.

-Εξαιρετικό πλεονέκτημα, αποτελεί η Πανελλαδική μετάδοση του προγράμματος, μέσα από την πλατφόρμα του Cosmote TV (θέση 664) και από το WebTV (digitalstar.gr) του Σταθμού.

-Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε τηλεόραση, μπορούν να δουν το πρόγραμμα του Σταθμού από το smartphone, το tablet ή το ipad τους. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από το play store την εφαρμογή για android κινητά και από το app store την εφαρμογή για τα ios με το όνομα Star Κεντρικής Ελλάδας ή Star Kentrikis Elladas ή Star Kentrikis».

 

Μοιραστείτε το: