12/12/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 - 13:35

Πανιώνιος: Αποχώρησαν τραυματίες από το Καρπενήσι Τσιλούλης και Χρουσιέλ

Μάντζιος: «Δεν έχουμε το βάθος που θα θέλαμε, ξεκινάμε με -6, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Νέα προβλήματα ανέκυψαν στον Πανιώνιο… Ο λόγος τον τραυματία από το φιλικό με την ΑΕΛ την Παρασκευή (19/7) Σωτήρη Τσιλούλη και τον επίσης λαβωμένο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές, μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (20/7) συνοδεία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Νίκου Ζαμάνη αποχώρησαν από το Καρπενήσι, ώστε να υποβληθούν στην Αθήνα στις απαραίτητες εξετάσεις από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας το πρωί περιλάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τεστ με την ΑΕΛ (χωρισμένοι σε γκρουπ έκαναν μασάζ, τζακούζι, παγοθεραπεία και πισίνα), ενώ το απόγευμα υπάρχει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου.

Στο μεταξύ για την πορεία της δουλειάς στο βουνό και το τι βλέπει για φέτος αναφορικά με την πορεία του Ιστορικού μίλησε το Σάββατο στον Sport-fm ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Πανιωνίου, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες από τη δεδομένη εκκίνηση με -6 λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ήταν:

-Για τα νέα παιδιά και εάν περιμένουμε άλλους παίκτες

«Σίγουρα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και χρόνο. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Οι πρώτες ημέρες έχουμε αρκετά θετικά πράγματα και δουλεύουμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος».

-Για το αν έχει ο Πανιώνιος τις εναλλακτικές λύσεις

«Λόγω των περιορισμών των μεταγραφών δεν έχουμε το βάθος που θα θέλαμε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε νέα παιδιά, πιο έτοιμα, διακρίναμε κάποια στοιχεία σε αυτά. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγαλύτερο και θα είναι μια χρονιά δύσκολη.

Φέτος ξεκινάμε με -6 βαθμούς, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά, αλλά ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Δεν αλλάξει κάτι το -6 στην προετοιμασία. Ούτε τον σχεδιασμό. Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση για να μπορέσει να καλύψει αυτό το μειονέκτημα».

-Για τον Γεωργιανό, Αραμπουλί που αποκτήθηκε...

«Ήρθε χθες. Θέλει τον χρόνο του και θα είναι έτοιμος».

 

-Για την πιθανότητα άλλης μεταγραφής...

«Θα δούμε για άλλη μεταγραφή. Πλέον μπορούμε να κοιτάξουμε για παιδιά κάτω των 23 ετών. Εάν βρούμε κάτι αξιόλογο ναι. Εάν όχι θα μείνουμε με αυτό το υλικό που έχουμε».

Μοιραστείτε το: