12/12/2019
Πόλο | Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 - 00:26

Ενίσχυση με Δούλη για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Η 19χρονη αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Βασιλική Δούλη ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/7) η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Μία κίνηση με παρών και μέλλον για τους πρωταθλητές Ελλάδος μιας και η Δούλη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας.

Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενη που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε όνειρο για κάθε αθλητή να παίξει στους «ερυθρολεύκους» και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Βασιλική Δούλη. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 31/5/2000) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Βασιλική Δούλη ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή να αγωνιστεί σε έναν τέτοιο σύλλογο. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα. Οι στόχοι μου είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ γιατί όλοι οι αθλητές πρέπει να βελτιώνονται και να συμβάλω από την πλευρά μου στις κατακτήσεις τίτλων».

Μοιραστείτε το: