12/12/2019
Στοιχηματίζω | Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 - 17:29

Παιχνίδι με τα γκολ...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Πέμπτη (18/7)

Δύο στις τρεις επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν στις προτάσεις μας για την Τετάρτη (17/7), κάτι το οποίο όμως δεν μας ικανοποιεί, αφού επιδιώκουμε το απόλυτο.

Το οποίο, ωστόσο, ελπίζουμε να καταφέρουμε στις σημερινές επιλογές μας για την Πέμπτη (18/7).

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας για την επιστροφή στο ταμείο.

Σινσινάτι-Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το πρωτάθλημα της Αμερικής και την αναμέτρηση του Σινσινάτι κόντρα στην Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Όπως στους περισσότερους αγώνες του συγκεκριμένου πρωτάθληματος, έτσι και σε αυτόν περιμένουμε ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται στις περισσότερες από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, συνεπώς αξίζει το ποντάρισμά μας.

Πόρτλαντ Τίμπερς-Ορλάντο Σίτι: Περνάμε στον αγώνα του Πόρτλαντ κόντρα στην Ορλάντο Σίτι, επίσης για το πρωτάθλημα του MLS. Και εδώ αναμένουμε μία ανοικτή αναμέτρηση, με το Over να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει. Το Πόρτλαντ είναι πολύ δυνατό στο γήπεδό του, σκοράροντας κατά ριπάς, ωστόσο, εξίσου δυνατή είναι και η Ορλάντο Σίτι, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν παράλληλα και αρκετά αμυντικά προβλήματα. Συνεπώς, το Over αποτελεί και εδώ την επιλογή μας.

Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ούνιον Σάντε Φε: Κλείνουμε την τριάδα μας με το ματς της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στην Ούνιον Σάντα Φε για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες από την Αργεντινή που εμφανίζονται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία... Δεν θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο, με την ισοπαλία πάντως να έχει πολλές πιθανότητες, και θα πάμε στα λίγα γκολ και στο under, περιμένοντας ένα ματς με μεγάλες σκοπιμότητες και λίγα τέρματα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σινσινάτι-Ντι Σι Γιουνάιτεντ OVER

Πόρτλαντ Τίμπερς-Ορλάντο Σίτι OVER

Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ούνιον Σάντε Φε UNDER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: