12/12/2019
ΗΡΑΚΛΗΣ | Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 - 17:54

Παναγόπουλος: «Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα 2»

Συζητήθηκε το αίτημα του «Γηραιού» στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Θεωρητικά έχει ελπίδες, πρακτικά φαίνεται πως η όλη κίνηση έγινε κυριολεκτικά για τα μάτια του κόσμου, όπως και να ’χει όμως τις απαντήσεις θα τις πάρουμε άπαντες με την σχετική απόφαση. Ο λόγος για το αίτημα του Ηρακλή να γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα 2 χωρίς χρέη, το οποίο συζητήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος του «Γηραιού», Γιώργος Παναγόπουλος, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 FM τα εξής:

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές.

Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία.

Άρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».

Μοιραστείτε το: