14/12/2019
Ομάδες | Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 - 18:16

Ανανέωσε Αθανασιάδη, πήρε Ράπτη και Καρακώστα ο Αγροτικός Αστέρας

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στους «σταχυοφόρους»

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανες στον Αγροτικό Αστέρα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει ξανά στη Γ' Εθνική.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού τους, λοιπόν, οι «σταχυοφόροι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (17/7) ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον αρχηγό της ομάδας, Θάνο Αθανασιάδη.

Παράλληλα, έκαναν γνωστό ότι ενέταξαν στο δυναμικό τους Κώστα Καρακώστα (ΦΩΤΟ) και Νίκου Ράπτη.

Η ανακοίνωση για Αθανασιάδη: «Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και ανανέωση του αρχηγού μας και φυσικού ηγέτη της αντρικής ομάδος μας τον
Θάνο Αθανασιάδη!!

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του με υγεία!!».

Η ανακοίνωση για Ράπτη: «Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του 20 χρονου Νίκου Ράπτη του Εθνικού Πυλαίας,μιας και αποτελούσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων με 31 γκόλ ,πρώτος σκόρερ σε όλες τις κατηγορίες.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία στο έργο του».

Η ανακοίνωση για Καρακώστα: «Έκλεισε στον Αγροτικό Αστέρα ο νεαρός 18 χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Καρακώστας Κώστας με πέρασμα από Ηρακλή και TUS KOBLENZ (Γερμανία BUNDESLIGA).

Μια ακόμη επένδυση του Π.Μ.Α.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στη νέα γενιά των ποδοσφαιριστών με μέλλον και προοπτική, μιας και αποτελούσε στόχο του ΟΦΗ και του Παναθηναικού .

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία στο έργο του».

Μοιραστείτε το: