22/01/2020
Μπάσκετ | Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 - 15:19

«Καλύτερη, αλλά ακόμα πολύ περίπλοκη η εικόνα του Κούζμιτς»

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε ότι ο Σέρβος παραμένει σε τεχνητό κώμα, αλλά αναπνέει μόνος του και θα εγχειριστεί

Συγκρατημένα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας την Τρίτη (16/7), ο Σέρβος μπασκετμπολίστας, μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, αναπνέει μόνος του και η εικόνα του δείχνει να είναι καλύτερη, αν και παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Η κατάστασή του, πάντως, χαρακτηρίζεται ακόμα πολύ περίπλοκη και την Τετάρτη (17/7) θα υποβληθεί σε επέμβαση στην άνω γνάθο, ώστε να βελτιωθούν προβλήματα που επηρεάζουν το αναπνευστικό.

Αναλυτικά η νέα ενημέρωση: «Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό πως η γενική εικόνα της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες, αλλά ακόμα είναι πολύ περίπλοκη.

Ο Όγκνιεν βρίσκεται ακόμα σε τεχνητό κώμα, αλλά οι πνεύμονές του σταδιακά αποκαθιστούν την λειτουργία τους. Σύντομα αναμένεται να μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια.

Μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ, ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη στην άνω γνάθο, ώστε να βελτιωθούν προβλήματα που επηρεάζουν το αναπνευστικό.

Λόγω της πολυπλοκότητας της επέμβασης, ο σταρ του Εθνικού Αστέρα και της Σερβίας θα μείνει σε τεχνητό κώμα μέχρι να ολοκληρωθεί το χειρουργείο.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους, τις ομάδες και οποιοδήποτε έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία και την αποκατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς».

Μοιραστείτε το: