08/12/2019
Μπάσκετ | Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 - 13:48

Πολύ σοβαρή, αλλά σταθερή η κατάσταση του Κούζμιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε για την κατάσταση του Σέρβου, με τα σημάδια να είναι ενθαρρυντικά

Με αγωνία παρακολουθούν άπαντες την εξέλιξη της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Όπως αναφέρεται, η κατάσταση του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού είναι πολύ σοβαρή, αλλά σταθερή και υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα, αφού οι εξετάσεις δείχνουν ότι δεν υπάρχουν επιπλέον επιπλοκές από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει σε κεφάλι και θώρακα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι σταθερή, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή. Μετά το πρώτο 24ωρο τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Την Δευτέρα εξετάστηκε διεξοδικά από ιατρική ομάδα, έβγαλε ακτινογραφίες σε κεφάλι και θώρακα οι οποίες έδειξαν ότι δεν υπάρχουν επιπλέον επιπλοκές στα τραύματά του. 

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιλαμβάνεται την ανησυχία που υπάρχει και θα συνεχίσει να υποβάλλει εκθέσεις για την κατάσταση της υγείας του όπως τις λαμβάνουμε από το ιατρικό κέντρο. Ως εκ τούτου, για άλλη μια φορά ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας Κούζμιτς και τη σοβαρότητα της κατάστασης».

 

Μοιραστείτε το: