13/12/2019
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 - 15:49

Ξεκινά με βάση τον περσινό κορμό ο Λεβαδειακός

Πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα (15/7) για τους Βοιωτούς του Δημήτρη Σπανού με περισσότερους από 20 παίκτες * Στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ο χρόνος περνάει γρήγορα… «Διακοπές τέλος», λένε στον Λεβαδειακό, καθώς η ομάδα μπαίνει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (15/7).

Όσο για το ρόστερ; Οι Βοιωτοί έχουν διατηρήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό το έμψυχο δυναμικό, που είχαν και πέρσι στη Σούπερ Λίγκα 1. Έτσι ο νέος κόουτς των «πράσινων», Δημήτρης Σπανός αναμένεται να ξεκινήσει με περισσότερους από 22 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του!

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός έχει ήδη ρυθμίσει και που θα πάει να δουλέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η επιλογή είναι… κλασική, αφού για άλλη μια σεζόν οι Βοιωτοί επέλεξαν να πάνε στο Καρπενήσι. Η δε παραμονή τους στο βουνό θα χρονικά έχει προγραμματιστεί από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγούστου. Κοινώς δύο γεμάτες εβδομάδες για τρέξιμο, μπάλα και τακτική υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και γνώστη στη δεύτερη κατηγορία 50χρονου κόουτς.

Μοιραστείτε το: