14/12/2019
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 - 09:16

Παρουσιάζει φανέλες και ρόστερ με... καλοκαιρινή διάθεση ο Ατρόμητος

Τα... αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε μια ιδιαίτερα δροσερή εκδήλωση

Ο Ατρόμητος και ο κόσμος του είναι ένα, γι' αυτό και η ομάδα θέλει να του κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Όπως γνωστοποίησαν οι Περιστεριώτες, η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, αλλά και του ρόστερ, θα γίνει σε μια ιδιαίτερα δροσερή και καλοκαιρινή εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Οι φίλαθλοι, εκτός από τη νέα φανέλα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου και να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Για μια ακόμα χρονιά ο Ατρόμητος πραγματοποιεί μια μεγάλη γιορτή με αποδέκτη τον κόσμο μας, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Μια ιδιαίτερα δροσερή και καλοκαιρινή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η νέα εμφάνιση και το ρόστερ των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2019/20.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα εμφάνιση της ομάδας, που θα οδηγήσει τον Ατρόμητο σε μια ακόμα ευρωπαϊκή χρονιά αλλά και να αποκτήσουν τις απαραίτητες selfie's και αυτόγραφα με τους παίκτες και τον προπονητή μας Γιάννη Αναστασίου.

Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή Ατρόμητη βραδιά στον πιο δροσερό και όμορφο χώρο στο Περιστέρι».

 

Μοιραστείτε το: