23/10/2019
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 - 17:44

Οταπασίδης: «Ουδείς έχει καταθέσει συγκεκριμένη βιώσιμη πρόταση για να αναλάβει τη Δόξα»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ πήρε θέση για τα όσα ακούγονται

Το διοικητικό αδιέξοδο παραμένει στη Δόξα Δράμας, με τον Γιάννη Μπύρο να επιμένει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αξιόπιστη πρόταση για την επόμενη ημέρα.

Ο ίδιος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει, την ώρα που ακούγονται διάφορα ονόματα.

Ο Ανδρέας Οταπασίδης τοποθετήθηκε την Πέμπτη (11/7) για τα όσα ακούγονται, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα λέει ο Μπύρος.

Όπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει συγκεκριμένη βιώσιμη πρόταση για να αναλάβει την ομάδα και, όταν υπάρξει θετική πρόοδος στις συζητήσεις, θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Η ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα είχε συνομιλίες με υποψήφιους που θέλησαν να αναλάβουν την ομάδα. Κάποια από αυτά τα ονόματα έχουν βγει και στη δημοσιότητα. Ουδείς όμως, παρά τις όποιες διαδόσεις υπήρξαν, έχει καταθέσει συγκεκριμένη βιώσιμη πρόταση για να αναλάβει την ΠΑΕ.

Για το καλό της ομάδος έπρεπε και πρέπει να τους ακούσουμε όλους, δεν έχει δοθεί όμως ποτέ εντολή επίσημα να αναλάβει οποιοσδήποτε να “τρέξει” την ομάδα όπως επίσης διαδίδεται τις τελευταίες ημέρες. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, παρόλα αυτά η ομάδα ετοιμάζεται δια παν ενδεχόμενο χωρίς αυτό να σημαίνει οριστική απόφαση για κάποιο συγκεκριμένο πλάνο.

Ευελπιστούμε πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, χωρίς όμως να υπάρχει ή να έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για ονόματα εμπλεκόμενων, είναι χρέος μας να διαψεύσουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτή, ατόμων των οποίων τα ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα, όπως των κ.κ Χατζηδημητρίου και Περσίδη.

Οι προσπάθειες για ένα ασφαλές αύριο για την ομάδα της Δόξας συνεχίζονται, και σε περίπτωση που ευοδωθούν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Μοιραστείτε το: