23/10/2019
ΑΕΛ | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 - 16:42

«Η... καρδιά της ΑΕΛ χτυπάει εδώ» (video)

To ωραίο σποτάκι του συνδρομητικού καναλιού για τη συνεργασίας με τους «βυσσινί» * Αποκλείουν από όλα τα δρώμενά τους αθλητικό ραδιόφωνο

Από τα κανάλια της NOVA θα μπορούν να δουν και τη νέα χρονιά τους αγώνες της ΑΕΛ οι φίλοι της.

Οι «βυσσινί», μάλιστα, ανέβασαν με τη σειρά τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους την Πέμπτη (11/7) το σχετικό σποτάκι που παίζει στο συνδρομητικό κανάλι για να προβάλλει τη συνεργασία των δύο πλευρών.

«Με σπέσιαλ σποτάκι που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των φιλάθλων των «βυσσινί» για την αγαπημένη τους ομάδα, η Nova προβάλλει στα κανάλια της και στα social media τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Nova έχει φτιάξει ειδικό promo video για την ΑΕΛ, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες το οποίο είναι εμπλουτισμένο με στιγμιότυπα από αγώνες της "βασίλισσας του κάμπου" και με την κατάληξη ότι τη νέα σεζόν η ΑΕΛ θα παίζει στα κανάλια Novasports. Το video είναι διαθέσιμο και στα Novasports Social Media», σημειώνουν οι «βυσσινί».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ένας συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης είναι πλέον... ανεπιθύμητος λόγω της στάσης που κρατά απέναντι στην ομάδα και του απαγορεύεται οποιαδήποτε κάλυψη δρώμενού της από κοντά.

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη στον σταθμό: «Λάρισα, 11/7/2019

Αρ. Πρωτοκόλλου: 191

Προς:   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PRESSING ΛΑΡΙΣΑΣ

Θέμα:   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΣ 9/7/2019

Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας με την υπ. αριθ. πρωτ. 161 επιστολή μας που σας έχει αποστείλει στις 20/5/2019 με email, σας ζήτησε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα από τα οποία να αποδεικνύεται η νόμιμη λειτουργία ενός επαγγελματικού ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος προβάλλει διαφημίσεις και εισπράττει χρήματα.

Επειδή από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού σας σε όλα τα προγράμματα όλοι οι "δημοσιογράφοι" έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την ακραία προσβολή - δυσφήμηση της προσωπικότητος του ιδιοκτήτη μας (και την ακραία υποτίμηση της λειτουργίας και της αξίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας).

Επειδή μέχρι σήμερα ουδέποτε μας αποστείλατε το οιοδήποτε έγγραφο ποιοι είναι οι κατά το νόμο υπεύθυνοι του σταθμού και υπό ποιον τίτλο είναι καταχωρημένος ο σταθμός στις αρμόδιες αρχές (ΕΣΡ κλπ).

Επειδή όπως γνωρίζετε εν τοις πράγμασι ο σταθμός σας δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αναγκάσει τον ιδιοκτήτη μας, ουσιαστικά εκβιαζόμενος από τις ακραίες δυσφημιστικές και συκοφαντικές επιθέσεις, να πουλήσει τις μετοχές του.

Επειδή στην πραγματικότητα τόσο ο χώρος στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο σταθμός σας, όσο και η προσωπικότητα του ιδιοκτήτου - νομέως του χώρου, είναι ταυτισμένα με το παράνομο στοίχημα και ήδη έχουμε προβεί σε σχετικές καταγγελίες στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλο.

Επειδή κατά την κρίση μας η οποιαδήποτε επαφή με το σταθμό σας (συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών, προπονητών, στελεχών όλων των ομάδων μας) ουσιαστικά μας δυσφημεί, αφού το ακροατήριο σας αποτελείται μόνο από εχθρούς της ΑΕΛ και πρόσωπα τα οποία επιθυμούν την καταστροφή της ομάδος μας ώστε να περιέλθει υπό την ιδιοκτησία προσώπων της επιλογής σας.

Για τους λόγους αυτούς

Σας δηλώνουμε ότι όχι μόνο δεν εγκρίνουμε την παρουσία σας είτε στο προπονητικό μας κέντρο στη Λάρισα είτε στον προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου όπου θα μεταβεί η ομάδα μας, αλλά ρητώς σας δηλώνουμε ότι σας απαγορεύουμε κάθε ραδιοφωνική μετάδοση οιουδήποτε γεγονότος το οποίο αφορά την οιαδήποτε λειτουργία τόσο της εταιρείας όσο και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αρχής γενομένης από τη σημερινή πρώτη επίσημη παρουσίαση των προπονητών, των συνεργατών τους και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και όλων των μελλοντικών μας αγώνων, απαγορευομένης της εισαγωγής στο στάδιο οιασδήποτε συσκευής η οποία θα μπορούσε να επιτρέψει την αναμετάδοση».

Μοιραστείτε το: