23/10/2019
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 - 12:23

Ζητούν την απεμπλοκή του Μπύρου οι οργανωμένοι της Δόξας Δράμας

Οι «Μαυραετοί» αναγνωρίζουν τη συνεισφορά του στην ανοδική πορεία της ομάδας, αλλά θέλουν να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση

H διοικητική αβεβαιότητα παραμένει στη Δόξα Δράμας... Ο Γιάννης Μπύρος έχει εξηγήσει ότι δεν έχει βρει ακόμα αξιόπιστο επενδυτή για να τον διαδεχθεί, αλλά ο ίδιος είναι αποφασισμένος να απεμπλακεί.

Οι οργανωμένοι, πάντως, με ανακοίνωσή του ζητούν να το πράξει άμεσα, θεωρώντας ότι έχουν παρουσιαστεί αξιόπιστες λύσεις.

Οι «Μαυραετοί» αναγνωρίζουν ότι στα χέρια του Μπύρου η ομάδα έχει ανοδική πορεία, όμως, από τη στιγμή που θέλει να φύγει, του ζητούν να το κάνει άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο σύνδεσμος Δόξας Δράμας οι «Μαυραετοί» αντιλαμβανόμενος την παρατεταμένη αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων, θέλει να ενημερώσει τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από παράγοντες με υπαρκτό οικονομικό υπόβαθρο. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι την ομάδα τρέχουν αυτήν την στιγμή άνθρωποι στερούμενοι οικονομικών και παραγοντικών εχεγγύων (Χατζηδημητρίου – Περσίδης).

Ως μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών καλούμε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο, σεβόμενος τις μέχρι τώρα οικονομικές και ψυχολογικές θυσίες του να προχωρήσει στην σωστή επιλογή για το μέλλον της ομάδας.

Γιάννη Μπύρο, στην γενική συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη μας εξήγησες εκτενώς το οικονομικό και οικογενειακό κόστος που σου έχει προξενήσει η ενασχόληση σου με την ομάδα.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα χέρια σου είναι ανοδική.

Δεν επιθυμούμε όμως αυτό να συνεχίσει να συμβαίνει εις βάρος των προσωπικών και επιχειρηματικών σου συμφερόντων, γι’ αυτό σε καλούμε να προχωρήσεις στην απεμπλοκή σου ενώπιον των αξιόπιστων λύσεων που έχουν προκύψει».

 

Μοιραστείτε το: