23/10/2019
Στοιχηματίζω | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 - 16:30

Συνεχίζουμε για νέο ταμείο!

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Πέμπτη (11/7)

Σε ένα ακόμη ταμείο σας οδηγήσαμε με τις προτάσεις μας για την Τετάρτη (10/7).

Πιο συγκεκριμένα, η δυάδα μας από τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα μας επιβεβαίωσε στο ακέραιο, κάτι το οποίο ελπίζουμε ότι θα γίνει και στα άλλα δύο ματς της διοργάνωσης για τη φάση των «8», που διεξάγονται σήμερα, Πέμπτη (11/7).

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας για να σας οδηγήσουμε σε ένα ακόμη ταμείο.

Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Ακτή Ελεφαντοστού κόντρα στην Αλγερία. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα την Νιγηρία. Η Αλγερία έχει δείξει πιο σταθερό και καλύτερο πρόσωπο στη διοργάνωση και δικαίως έχει ένα μικρό προβάδισμα, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Το διπλό αξίζει το ποντάρισμά μας, όμως, έχει και αρκετά μεγάλο ρίσκο. Γι' αυτό εκτός από το διπλό, έχουμε επιλέξει να πάμε και στα πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες διαθέτουν πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα, κυρίως στις μεσοεπιθετικές τους γραμμές, με το Over να αποκτά με αυτό τον τρόπο αξία.

Μαδαγασκάρη-Τυνησία: Περνάμε στην άλλη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κόπα Άφρικα. Εκεί όπου η «έκπληξη» της διοργάνωσης Μαδαγασκάρη θα αντιμετωπίσει την Τυνησία. Το διπλό σίγουρα βρίσκεται χαμηλά, καθώς, η Μαδαγασκάρη έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Παρόλο αυτά βρίσκεται στις προτάσεις μας, πιστεύοντας ότι το σύνολο του Γιασίν Μεριά του Ολυμπιακού θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η Μαδαγασκάρη έχει κάνει μία ξέφρενη πορεία, ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτή θα σταματήσει στους «8» του Κόπα Άφρικα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία 2/OVER

Μαδαγασκάρη-Τυνησία 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: