16/10/2019
Ομάδες | Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 - 20:36

Προσθήκη με Μωϋσίδη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Από την Έδεσσα, στα Χανιά ο 29χρονος αμυντικός

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προχώρησε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Σεραφείμ Μωϋσίδη.

Οι Χανιώτες γνωστοποίησαν την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού χαφ ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία αφού - μεταξύ άλλων - έχει φορέσει τη φανέλα των Μπρέσια, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 29χρονου μεσοαμυντικού Σεραφείμ Μωϋσίδη, από την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Ο Σεραφείμ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Θεσσαλονίκη και εκτός της ελληνικής έχει και αυστραλιανή υπηκοότητα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μπρέσια. Ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου (Ιούλιος 2008). Από την Θεσσαλία κατηφόρησε νότια για τον Βύζαντα Μεγάρων (Ιούλιος 2010) και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανωμής τον Αύγουστο του 2012.

Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς και έναν χρόνο αργότερα «κατέβηκε» ξανά νότια, αυτή τη φορά για τον Παναιγιάλειο.

Επέστρεψε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2015 για να ξαναπάει στον Παναιγιάλειο έναν χρόνο αργότερα.

Από εκεί, το 2017, έρχεται η μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, ενώ τελευταίος σταθμός της μέχρι στιγμής καριέρας του ήταν ο Εδεσσαϊκός, όπου αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2018 έως και φέτος.

Σεραφείμ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!».

Μοιραστείτε το: