23/10/2019
Ομάδες | Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 - 01:01

Δίνει 187 χιλ. ευρώ και κάνει κουκλί το γήπεδο η Καλαμάτα

Τα χρήματα καταβάλλονται εξ ολοκλήρου από τη νέα διοίκηση της ομάδας για το «Σταύρος Παπαδόπουλος»

Έτοιμος να ρίξει πολύ χρήμα στην Καλαμάτα είναι ο Γιώργος Πρασσάς. Ο νέος ισχυρός άνδρας της «μαύρης θύελλας» θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ανακαίνιση του γηπέδου «Σταύρος Παπαδόπουλος», καθώς τα έργα θα κοστίσουν 187 χιλ. ευρώ και θα το κάνει… κουκλί.

«Η νέα Διοίκηση του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στο δόγμα ότι »οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια» ανακοινώνει τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων που βρίσκονται κάτω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι καινούργιοι χώροι που θα δημιουργηθούν, θα περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας μας (επιπέδου Champions League), καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/08/2019.

Η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων και όποιων άλλων βελτιώσεων χρειαστούν θα έχουν ημερομηνία παράδοσης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 187.000 € και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη διοίκηση της ομάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Καλαμάτας.

Μοιραστείτε το: