12/12/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 - 16:19

Λυσάνδρου: «Θέλουμε μια επανεκκίνηση και να αυξήσουμε το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στις αλλαγές

Για τους λόγους που αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 φέτος μίλησε ο Μηνάς Λυσάνδρου στο Reuters.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 εξήγησε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό και να αυξηθεί το ενδιαφέρον.

«Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διατηρεί το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μία διοργάνωση που θα είναι ελκυστική τόσο για τους οπαδούς, όσο και για τους χορηγούς.

Ο στόχος είναι να αυξήσουμε το ενδιαφέρον και την αγωνία για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε αύξηση του ανταγωνισμού και τα πρόσθετα οφέλη που προκύπτουν από αυτό. Ο αριθμός των θεατών θα πρέπει να αυξηθεί τόσο σε ό,τι αφορά τους μέσους όρους, όσο και στους συνολικούς αριθμούς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στη μείωση των ομάδων και στην εισαγωγή των πλέι οφ, αλλά και στα λάθη του παρελθόντος: «Μειώνοντας τις ομάδες σε 14, δεν θα ήταν από μόνο του ικανό να αυξήσει το ενδιαφέρον και να αναβαθμίσει εμπορικά το προϊόν. Η έρευνα που κάναμε μας έδειξε ότι έπρεπε να συνδυαστεί με την είσοδο των πλέι οφ για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το παρελθόν είναι χρήσιμο ως οδηγός για να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν πριν. Δεν αποτελούν κάποια άγκυρα που θα μας κρατήσει πίσω. Θέλουμε μία επανεκκίνηση. Εντοπίσαμε τα πράγματα που έληξαν ή θα έπρεπε να σταματήσουν κι έχουμε σηματοδοτήσει αυτή τη νέα αρχή». 

 

Μοιραστείτε το: