06/12/2019
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 - 18:42

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά του Βόλου

Τρία δυνατά «τεστ» έχουν κλείσει οι νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα 1

Σε δύο μέρη θα πραγματοποιήσει ο Βόλος την προετοιμασία του εν όψει της παρθενικής του συμμετοχής  στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1.

Συγκεκριμένα, από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου οι «κυανέρυθροι» της Μαγνησίας θα βρίσκονται στην Πορταριά ενώ από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου θα προπονούνται στο Καρπενήσι.

Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι στη μεγάλη κατηγόρια γνωστοποίησαν ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους θα δώσουν φιλικά ματς με Θησέα Αγριάς, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Λαμία.

Το ενημερωτικό του Βόλου την Τετάρτη (26/6) αναφέρει τα εξής: «Στην Πορταριά του Πηλίου θα μεταβεί την ερχόμενη Κυριακή 30/6 η αποστολή του Βόλου όπου μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Βόλου θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, ενώ στις 20/7 η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το φιλικό, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου τον Πανιώνιο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/7) θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Η επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασία

14 Ιουλίου: Θησέας Αγριάς

20 Ιουλίου: ΑΕΚ (ΟΑΚΑ)

23 Ιουλίου: Πανιώνιος

26 Ιουλίου: Λαμία».

 

 

Μοιραστείτε το: