21/10/2019
Στοιχηματίζω | Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 - 15:15

Τριάδα για όλα τα... γούστα!

H στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τετάρτη (26/6)

Το Κόπα Άφρικα δεν έχει ξεκινήσει όπως θα περιμέναμε και θα θέλαμε, ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (26/6), οδηγώντας σας ξανά στην επιστροφή στο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Αίγυπτος-Λ.Δ. Κονγκό: Η διοργανώτρια του Κόπα Άφρικα,Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει την Λ.Δ. του Κονγκό, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Οι «Φαραώ» έδειξαν και στην πρεμιέρα τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι μπροστά στον κόσμο τους μπορούν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το Κονγκό δεν διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα, κάτι το οποίο μας οδηγεί ακόμη πιο εύκολα στον άσο.

Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε: Συνεχίζουμε στο Κόπα Άφρικα και στον αγώνα της Ουγκάντας κόντρα στην Ζιμπάμπουε. Πρόκειται για ένα πολύ αμφίρροπο ματς, όπου όλα τα αποτελέσμστα είναι πιθανά. Γι' αυτό θα πάμε στα γκολ... Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ και από τις δύο ομάδες, κάτι το οποίο συνηθίζεται στις αναμετρήσεις τους. Το under πληρώνει χαμηλά, και δικαιολογημένα, όμως συγκεντρώνει πάρα πολύ καλές πιθανότητες να μας επιβεβαιώσει.

Παναμάς-ΗΠΑ: Κλείνουμε την τριάδα μας με τον Γκόλντεν Καπ και την αναμέτρηση του Παναμά κόντρα στις ΗΠΑ. Οι Αμερικάνοι διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Παναμά. Οι Παναμέζοι βέβαια έχουν δημιουργήσει και εκείνοι ένα συμπαγές και αρκετά δυνατό σύνολο, ωστόσο, βρίσκονται αρκετά σκαλιά χαμηλότερα από τις ΗΠΑ, οι οποίες εύκολα ή δύσκολα, πιστεύουμε το πρώτο, θα φτάσουν στη νίκη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αίγυπτος-Λ.Δ. Κονγκό 1

Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε UNDER

Παναμάς-ΗΠΑ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: