07/12/2019
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 - 16:33

Έμφραγμα υπέστη ο Νίκος Κοκλώνης

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο * «Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει«, είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής του «It's Show Time» και «Celebrity Travel» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα.

Όπως εξήγησε έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, λιποθύμησε στο σπίτι του και χτύπησε, αλλά ξεκουράστηκε και πήγε κανονικά στα γυρίσματα της εκπομπής.

Μάλιστα τα ολοκλήρωσε, παρά το γεγονός ότι στη διάρκειά του μάτωσε χωρίς να το καταλάβει και στη συνέχεια πήγε έπειτα από πιέσεις στο νοσοκομείο, όπου και τον ενημέρωσαν για το τι του συνέβη.

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα - χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου - με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς.

Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει.

Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης», διηγήθηκε την Τρίτη (25/6) στο «Open», εξηγώντας ότι οι γιατροί του είπαν ότι έπαθε έμφραγμα.

Μοιραστείτε το: