06/12/2019
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 - 20:29

Ξετρελαμένη με τον Γιώργο Περρή η Γούπι Γκόλντμπεργκ (video)

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Έλληνα τραγουδιστή και το τραγούδι του που μιλάει για τον εθισμό

Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ιδιαίτερα δυνατό και με τη φωνή του ο Γιώργος Περρής το ντύνει ιδανικά.

Το «Ηow many does it take» που αναφέρεται στον εθισμό και τις εξαρτήσεις κερδίζει συνεχώς φανς και ανάμεσά τους είναι και η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Η καταξιωμένη ηθοποιός άκουσε το τραγούδι και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάτι που εντόπισα τυχαία. Το τραγούδι είναι όμορφο, το μήνυμα για τον εθισμό είναι δυνατό και η φωνή! Προχώρα Γιώργο! Είναι αστέρι στην Ελλάδα, πρέπει να τον γνωρίζουμε και εμείς εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας και το τραγούδι.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του τραγουδιού, συχνά οι ζωές των ανθρώπων ορίζονται από μία εξάρτηση και τον τρόπο που την νίκησαν ή έχασαν τον αγώνα μαζί της. Δεν έχει σημασία αν συμβαίνει σε εσένα τον ίδιο ή σε κάποιον που αγαπάς, αδερφό, μάνα, σύντροφο, φίλο: σημασία έχει να την πολεμάς και να βοηθάς και τους άλλους να την ξεπεράσουν.

Η μουσική είναι του ίδιου του Περρή και του Έρικ Ρόσε και οι στίχοι του τραγουδιστή και της Σάσα Σλόαν και ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες.

Μοιραστείτε το: