14/12/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 - 14:10

Εποχή Καραμάνου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αναλαμβάνει το μάνατζμεντ με την προοπτική μετά τη σεζόν 2019-20 να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών *Φαβορί για τον πάγκο ο Φραγκιάς

Γυρίζει σελίδα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη (18/6), ο Γιώργος Καραμάνος αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ με... προοπτική.

Συγκεκριμένα, μετά τη σεζόν 2019-20 θα πάρει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας.

Ο Καραμάνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στον τομέα των κατασκευών, ενώ έχει εμπλοκή και σε άλλες δραστηριότητες, όπως σε διαφημιστικές εταιρείες.

Μια από τις εκκρεμότητες που θα πρέπει να λυθούν είναι αυτή του νέου προπονητή, αφού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναλαμβάνει την ΑΕΚ.

Φαβορί να τον διαδεχθεί είναι ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι, Ολύμπια Λάρισας, Παγκράτι, Ντίπρο, στην Κύπρο αλλά και στην Εθνική Κατάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».

 

Μοιραστείτε το: