21/10/2019
Στοιχηματίζω | Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 - 13:15

Επιμένουμε στα φαβορί και στα πολλά γκολ...


Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (18/6)

Η Χιλή δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως ακριβώς περιμέναμε, κόντρα στην Ιαπωνία παίρνοντας τη νίκη με 4-0 και οδηγώντας σας έτσι για ακόμη μία φορά στο ταμείο.

Συνεχίζουμε με το Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά για αρκετές ημέρες ακόμη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να επιβεβαιωθούμε και πάλι για νέο ταμείο.

Αναλυτικά οι προτάσεις μας.

Βολιβία-Περού: Ξεκινάμε τις επιλογές μας με τον αγώνα της Βολιβίας κόντρα στο Περού. Το Περού στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση ήρθε ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Βενεζουέλα, δείχνοντας πάντως ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο με το τελικό αποτέλεσμα να το αδικεί. Αντίθετα, η Βολιβία ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Βραζιλία, φανερώνοντας μια εικόνα μίας ομάδας που βρίσκεται αρκετά χαμηλά σε επίπεδο ποιότητας. Δεν χωράει αμφισβήτησης, ότι το Περού έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Από εκεί και πέρα μπορούμε να ποντάρουμε στο Over, περιμένοντας να ανοίξουν τον ρυθμό του αγώνα οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Βραζιλία-Βενεζουέλα: Συνεχίζουμε με τον αγώνα της διοργανώτριας Βραζιλίας κόντρα στην Βενεζουέλα. Ναι, μεν, οι Βραζιλιάνοι είναι το φαβορί όχι μόνο του σημερινού αγώνα, αλλά και συνολικά της διοργάνωσης, ωστόσο, οι στοιχηματικές εταιρείες αδικούν τους φιλοξενούμενους. Σίγουρα η Βραζολία έχει το προβάδισμα για τη νίκη, την οποία πιστεύουμε ότι θα πάρει. Ωστόσο, δεν έχει αξία ο άσος στις τιμές που δίνεται και έτσι θα πάμε στην επιλογή του Over. Ακόμη περισσότερη αξία υπάρχει στο γκολ-γκολ, περιμένοντας ότι η Βενεζουέλα είναι ικανή να σημειώσει ένα τέρμα στην αναμέτρηση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Βολιβία-Περού 2/OVER

Βραζιλία-Βενεζουέλα OVER/γκολ-γκολ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: