07/12/2019
Ιταλία | Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 - 01:23

Ρόμα: «Εκτός πραγματικότητας ο Τότι...»

Απάντησε η διοίκηση των «τζιαλορόσι» στον παλαίμαχο άσο

Με τον χειρότερο τρόπο γράφεται το τέλος του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα, καθώς η διοίκηση των «τζιαλορόσι» πέρασε στην αντεπίθεση σχετικά με τις κατηγορίες που εκτόξευσε εις βάρος της νωρίτερα τη Δευτέρα (17/6) ο παλαίμαχος άσος.

Τονίζεται ότι στη «σημαία» των Ρωμαίων προσφέρθηκε κάθε βοήθεια για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, προσάπτοντάς του ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και αναφέροντας ότι δεν θα πρέπει ο Τότι να ελπίζει σε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για να γυρίσει στη Ρόμα, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το κλαμπ είναι πραγματικά απογοητευμένο με την είδηση ότι ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μην αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα. Του προτείναμε τη θέση μετά την αποχώρηση του Μόντσι και περιμέναμε την απάντησή του. Πιστεύαμε ότι η θέση που προσφέραμε στον Φραντσέσκο ήταν ένα από τα ανώτερα αξιώματα στην ομάδα, που απαιτούν αφοσίωση και πίστη.

Ήμασταν προετοιμασμένοι να είμαστε υπομονετικοί με τον Φραντσέσκο για να τον βοηθήσουμε στη μετάβαση από κορυφαίο ποδοσφαιριστή σε κορυφαίο μάνατζερ. Για να δείξουμε αυτήν την πίστη στον Φραντσέσκο, του προτείναμε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έναν ρόλο στον οποίο πιστεύαμε ότι θα πετύχει. Παρότι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι γι' αυτόν να φύγει από τη Ρόμα ύστερα από 30 χρόνια, πιστεύουμε ότι η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις που παίρνονται στην ομάδα είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Αναφορικά με τις συνεχείς αναφορές σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ομάδα υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, σε συνδυασμό με πληροφορίες για ενδιαφερόμενες πλευρές που συνέλεξε σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια ανάρμοστη από τον ίδιο αναμονή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα, ένα σενάριο που θα ήταν πολύ ευαίσθητο καθώς η Ρόμα είναι εισηγμένη εταιρεία. Ο όμιλος επενδυτών του συλλόγου δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση της Ρόμα, τώρα ή στο μέλλον. Ευχόμαστε στον Φραντσέσκο μόνο καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει».

Μοιραστείτε το: