07/12/2019
Στοιχηματίζω | Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 - 16:46

Δύο άσοι με πολλά γκολ...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Κυριακή (16/6)

Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε στο Κόπα Αμέρικα, με τις δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου (15/6) να μην μας επιβεβαιώνουν.

Συνεχίζουμε, ωστόσο, με τις προτάσεις μας για την Κυριακή (16/6), ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε αυτή τη φορά στο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις σημερινές επιλογές μας.

Παραγουάη-Κατάρ: Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα, όπου η Παραγουάη θα αντιμετωπίσει το Κατάρ. Φαβορί και δικαιολογημένα δίνεται η Παραγουάη, η οποία έχει καλύτερη ομάδα, κάτι το οποίο περιμένουμε να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Το Κατάρ, βέβαια, διαθέτει ένα πολύ αξιολόγο σύνολο και αναμένεται να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο στη διοργάνωση. Που ποντάρουμε όμως; Πρώτη μας επιλογή θα είναι ο άσος, με την Παταγουάη να επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία ξανά στο Κόπα Αμέρικα. Αρκετές πιθανότητες να μας πληρώσει έχει και το Over, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν αρκετά καλές επιθετικές γραμμές.

Ουρουγουάη-Εκουαδόρ: Περνάμε στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας, με την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ. Και εδώ οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με το Εκουαδόρ, ωστόσο, να διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Παρόλο αυτά, η εμπειρία και το ταλέντο της ομάδας της Ουρουγουάη μας οδηγεί στο να ποντάρουμε στον άσο. Από εκεί και πέρα τα πολλά γκολ έχουν και εδώ λογική. Μέχρι στιγμής στο Κόπα Αμέρικα, βέβαια, το συγκεκριμένο σημείο δεν μας έχει βγει, ωστόσο, περιμένουμε σήμερα δύο ματς με ρυθμό και πολλά γκολ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παραγουάη-Κατάρ 1/OVER

Ουρουγουάη-Εκουαδόρ 1/OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: