29/03/2024
Εθνικές ομάδες | Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 - 20:30

Με Σάντος στη Ριζούπολη η Πορτογαλία για το επετειακό φιλικό του 2004

Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι αδυνατεί να δώσει το «παρών» στις 4 Ιουλίου και ο Φερνάντο δέχθηκε την πρόσκληση να καθοδηγήσει τους PortugalLegends

Δεκαπέντε χρόνια κλείνουν στις 4 Ιουλίου από τη μεγαλύτερη έκπληξη διαχρονικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα. Ανήμερα της επετείου και προγραμματιστεί ένα φιλικό της Εθνικής ομάδας εκείνης της εποχής με τους Portugal Legends, δηλαδή ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με βετεράνους της Πορτογαλίας. Τα νέα μαντάτα είναι ότι στον πάγκο της θα κάθεται ο Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση να αντικαταστήσει τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, που δεν μπορεί να παρευρεθεί στη Ριζούπολη, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Ο Σάντος που έχει γράψει ιστορία ως προπονητής της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του Euro 2016 και του NationsLeague 2019, αλλά και με την πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ 2014 θα έρθει να δει τους φίλους του στη χώρα μας στην αναβίωση το ιστορικού τελικού του 2004.

Μοιραστείτε το: