06/12/2019
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 - 19:25

Οι Rangers πήραν εγγυήσεις από τον δήμαρχο για τον Ιωνικό

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι της ομάδας της Νίκαιας ενημερώσουν τι ειπώθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση * Την Τρίτη θα γίνει συζήτηση για την ομάδα μπάσκετ

Δραστήριοι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα που ανέβηκε στη FootballLeague, αλλά και για την μπασκετική, καθώς με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (14/6) ενημέρωσαν και τους υπόλοιπους φιλάθλους για τη συνάντηση με τον δήμαρχο. Επίσης ότι θα γίνει συζήτηση την Τρίτη (18/6) για την ομάδα μπάσκετ που ανέβηκε στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Rangers:

«Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Χθές πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του συνδέσμου και του Δημάρχου για όλα αυτά που γράφονται και λέγονται μέρες τώρα και για να ξέρει ο κόσμος τι είναι αλήθεια και τι ψέματα.

Ο Δήμαρχος μας εγγυήθηκε 1 ότι το θέμα της στατικότητας και της χωρητικότητας του γηπέδου και οποίο πρόβλημα είναι άμεσο, θα λυθεί μέσα στο καλοκαίρι για να μπορέσει η ομάδα μας να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα απο τον Σεπτέμβρη…2 το θέμα του χλοοτάπητα..θα γίνει συντήρηση κανονικά και με την νέα χρονιά αφού ο χρόνος δεν το επιτρέπει..θα ξεκινήσουν οι διαδιακασίες για να γίνει η αλλαγή του… 3 Ο Δήμαρχος εγγυήθηκε οτι θα είναι δίπλα σε οτι χρειαστεί η ομάδα μας και η διοίκηση του Κ.Τσιριγώτη και θα τους φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους και επιχειρήσεις για να βοηθήσουν στο μέγιστο. Εμείς και ο κόσμος του ΙΩΝΙΚΟΥ περιμένουμε να δούμε όλα αυτά που ειπώθηκαν να γίνονται πράξη ώστε να ξέρουμε πια θα είναι η στάση μας ως οπαδοί και ως δημότες!!

Για τα θέματα του μπάσκετ ο σύνδεσμος καλεί όλο τον κόσμο του Ιωνικού την Τρίτη 18/6 20:00 στον σύνδεσμο μετά απο συνεννόηση και επιθυμία του Προέδρου Βαγγέλη Τσάπα να μιλήσει ο ίδιος και να πει τι γίνεται με τον Πλάτωνα,με το που θα παίξει η ομάδα και οτι αφορά το τμήμα μπάσκετ..και την Τρίτη θα πάρουμε θέση ακούγοντας τον πρόεδρο..και τον δήμαρχο χθες.. ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!

Ο σύνδεσμος είναι δίπλα και στηρίζει και τις δυο διοικήσεις και δεν αφήνει τίποτα στην τυχή του 30 χρονια τώρα!!!

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Μόνο ΙΩΝΙΚΟΣ – Μονάχα RANGERS»

 

Μοιραστείτε το: