18/09/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 - 23:15

Θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος ο Τσιμπανάκος στον Ολυμπιακό Βόλου

Στη Γενική Συνέλευση ορίστηκε πενταμελής επιτροπή, που θα τρέξει τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στο κουμάντο φαίνεται ότι θα πορευθεί και στην επιστροφή του στη Football League o Ολυμπιακός Βόλου.

Την Τετάρτη (12/6) διεξήχθη η Γενική Συνέλευση και ο γνωστός παράγοντας, που ήταν ουσιαστικά το αφεντικό στην περσινή σεζόν στη Γ' Εθνική, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της νέας ΠΑΕ, όταν ολοκληρωθεί η σύσταση αυτής.

«Είμαι ένας από αυτούς που ενδιαφέρεται για την ομάδα και θέλουμε μαζί με κάποιους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η σύσταση της ΠΑΕ, να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Μπορεί να πάρουμε εμείς τις μετοχές, αλλά εσείς είστε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν δεν με θέλετε, θα φύγω.

Θα είμαι, όμως, εδώ για σας και αυτό που θα πω είναι ότι το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να στηρίζετε όποιον βρίσκεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό που θα τονίσω με σιγουριά είναι ότι τεχνοκρατικά και οικονομικά θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν από ενάμιση χρόνο με πολύ κόπο και χρήμα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα. Δεν αλλάζουμε», ανέφερε παίρνοντας το λόγο ο Ε. Τσιμπανάκος, που όλα δείχνουν ότι σε αυτόν θα δοθούν τα ηνία.

Από εκεί και πέρα, το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ ορίστηκε στις 30.000 ευρώ, η κάθε μετοχή ορίστηκε στα 30 ευρώ, ενώ ο διακριτικός τίτλος της ΠΑΕ θα είναι «Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ».

Τέλος, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή με μέλη τους Αλέξανδρο Μεταφτσή, Πολυχρόνη Ζάχο, Απόστολο Έξαρχο, Νικόλαο Φουντούλη και Δημήτριο Πέγιο, που θα πράξουν τα δέοντα για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Πηγή ΦΩΤΟ: goalpost

Μοιραστείτε το: