02/07/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 - 15:08

«Ψηστήρι» Ολυμπιακού στον Σκρτελ μέσω… Βαλμπουενά

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Σλοβάκου αμυντικού, ο νεοαποκτηθείς άσος των «ερυθρολεύκων» προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στο Λιμάνι

Μπορεί η υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ να έχει ατονήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη «μάχη» για την απόκτησή του.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του ατζέντη του, Μιθάτ Χάλις, ο οποίος ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να πείσουν τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό να αποδεχθεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έχουν επιστρατεύσει τον Ματιέ Βαλμπουενά για να… ψήσει τον παίκτη να μετακομίσει στο Λιμάνι, μιας και οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Φενέρμπαχτσε.

Έχουμε επαφές με την Φενέρμπαχτσε. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το νέο του συμβόλαιό», ανέφερε αρχικά ο Χάλις και συνέχισε:

«Είναι αρκετά χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Αγγλία και η Ρωσία είναι δύο χώρες που δεν του αρέσουν λόγω του κλίματος, έχουν πολύ κρύο. Την ίδια στιγμή ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλά με τοη Σκτρελ κάθε ημέρα. Θέλει να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζει πολύ καλά την δύναμή του, τον εμπιστεύεται και ξέρει πολύ καλά τι προσφέρει στο γήπεδο. Πιστεύει ότι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά γιατί τον γνωρίζει. Οι Έλληνες πιέζουν πάρα πολύ αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη».

Μοιραστείτε το: