18/09/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 01:02

Γιατράς: «Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα...»

Όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα μετά τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός ο Προμηθέας στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Μάκη Γιατρά να στέκεται στην κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.

Παράλληλα, ο προπονητής των Αχαιών τόνισε ότι η ομάδα του κάνει σταθερά βήματα, πατά στα πόδια της και δεν θα παρασυρθεί από τη φετινή της επιτυχία εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια σεζόν. Πέραν του αγωνιστικού είχαμε και το ταξίδι Πάτρα - Αθήνα και πάλι πίσω. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική χρονιά και δώσαμε το 100%. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με όραμα. Φέτος μια ομάδα έπεσε κατηγορία χωρίς να καταλάβει για ποιο λόγο έπεσε. Είναι στενάχωρα αυτά.

Η ομάδα μου έχει δεχτεί πολλά καλά μηνύματα. Είμαστε χαρούμενοι, ανεβαίνει και ο πήχης. Εμείς δεν ξεχνάμε. Τώρα μας αγαπούν όλοι. Όμως, μας κορόιδευαν. Δεν μας γνωρίζουν. Πάλι από το μηδέν θα ξεκινήσουμε. Την επόμενη χρονιά θα περιμένουν να μας πουν φωτοβολίδα. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα. Πατάμε στα πόδια μας. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε ο κόουτς των Πατρινών στη συνέντευξη Τύπου.

Ενώ για τη διατήρηση του κορμού από την περσινή χρονιά επισήμανε: «Αυτό μας βγήκε και πέρυσι. Είχαμε χαμηλότερο μπάτζετ. Άσε τι έλεγαν οι άλλοι. Κάναμε δύο αλλαγές. Ήταν και οι δύο για μη αγωνιστικούς λόγους.

Ο Έβανς μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο κορυφαίος του πρωταθλήματος. Και πέρυσι ήμασταν πετυχημένοι, ήταν εξαιρετική η χρονιά. Εγώ έλεγα πάντα αυτά που πιστεύω. Δεν ήξερα την Α1. Είμαι χαρούμενος που φαίνεται ότι τα πράγματα γίνονται και με άλλον τρόπο».

Μοιραστείτε το: