18/09/2019
Πόλο | Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 - 01:33

Πάβιτς για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι τρομερό…»

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του στο πόλο

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μιλάει ο Γιόζιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλας ήταν για 4 χρόνια κομμάτι των σπουδαίων επιτυχιών της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη στο πόλο.

Ο Πάβιτς μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα από το Ανόβερο την Κυριακή (9/6), όπου έλαβε μέρος στο Final 8 του ChampionsLeague και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά και για όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αν νιώθει περήφανος για τον Ολυμπιακό, παρότι η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το ChampionsLeague: «Είμαι περήφανος και νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάναμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο το Final-8, αλλά πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει αυτή την τετραετία. Σε τέσσερα χρόνια παίξαμε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας τεράστιος σύλλογος. Εγώ θα την έλεγα οικογένεια με αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι τρομερό».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα στο πόλο παίζει σαν ένας. Αλήθεια παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν το “όπλο” μας. Δεν μας ένοιαζε ποιος θα βάλει πέντε γκολ και ποιος θα είναι ήρωας. Πάντα θέλαμε το καλό για την ομάδα μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι κάτι τρομερό. Ήμασταν στη Γερμανία και η κερκίδα ήταν φουλ. Ο κόσμος μας στήριξε και ήταν συνέχεια ο παίκτης παραπάνω για εμάς».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: «Η αλήθεια είναι ότι το είχα αποφασίσει πριν ξεκινήσει η χρονιά. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές και στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα στο πόλο. Αυτά όμως τα τέσσερα χρόνια ήταν υπέροχα. Δεν θα αλλάξω την απόφαση μου».

Μοιραστείτε το: