17/09/2019
Ελλάδα | Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 - 18:12

Λεβέντης: «Οι εκλογές της 26ης Μαΐου ανήκουν στη Μακεδονία μας»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έστειλε το δικό του μήνυμα με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη

Αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει και πάλι την Ένωση Κεντρώων δήλωσε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (24/5) ο Βασίλης Λεβέντης.

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου ανήκουν στη Μακεδονία μας», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, , εκτιμώντας ότι «το μόνο κόμμα που θα επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή είναι η Ένωση Κεντρώων, γιατί μόνο εμείς υψώσαμε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «η Ένωση Κεντρώων για να συνεργαστεί σε μια επόμενη κυβέρνηση και να δώσει την εμπιστοσύνη της, θα πρέπει να γίνει αποδεκτό το αίτημά της για διενέργεια δημοψηφίσματος προς ακύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών», ενώ, σχολιάζοντας τη στρατηγική των δυο μεγάλων κομμάτων, είπε ότι «με υποσχέσεις και ψέματα προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο του εκλογικού σώματος» και χαρακτήρισε «την παροχολία της κυβέρνησης ανέντιμη πολιτική πράξη».

«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. κάνουν πρωταθλητισμό υποσχεσιολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή, στην κάλπη οι πολίτες πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα και να καταδικάσουν τις πολιτικές του καιροσκοπισμού και της ρουσφετολογίας και να μαυρίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.», είπε ο Λεβέντης και ζήτησε από τους πολίτες «να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.» και «να ενισχύσουν την Ένωση Κεντρώων, η οποία έχει καθαρό λόγο σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία».

Μάλιστα, ο Λεβέντης χαρακτήρισε την ψήφο των πολιτών προς την Ένωση Κεντρώων «ως γροθιά στο στομάχι του παλαιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, σημειώνοντας ότι η Ένωση Κεντρώων θα εκλέξει δύο ευρωβουλευτές.

Μοιραστείτε το: