27/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 - 16:38

Παρουσία Σπανού το επιμορφωτικό σεμινάριο των Σχολών του Ατρόμητου (pics)

Διεξήχθη για τρίτη χρονιά

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν επιμορφωτικό σεμινάριο των Σχολών του Ατρόμητου που διεξήχθη για τρίτη φορά.

Το σεμινάριο διήρκησε δύο ημέρες και σε αυτό έλαβαν μέρος προπονητές που ανήκουν στο δίκτυο των «κυανόλευκων» σχολών αλλά και τεχνικοί από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Περιστερίου.

Το «παρών» στην έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης έδωσε και ο Γιώργος Σπανός ενώ χαιρετισμό απηύθυναν τόσο η Κάτια Κοξένογλου όσο και ο Γιώργος Κορακάκης.

Το ενημερωτικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Atromitos soccer schools που διεξήχθη για 3η φορά.

Το σεμινάριο ήταν διάρκειας δυο ημερών και χωρίστηκε σε δυο μέρη θεωρίας και πράξης όπου τη Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικές ομιλίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του προπονητικού κέντρου και την Τρίτη 21 Μαΐου προπονητικές επιδείξεις στο γήπεδο της Χωράφας.

Στο διήμερο σεμινάριο συμμετείχαν προπονητές που ανήκουν στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος και τεχνικοί από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Περιστερίου.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός όπως και όλα τα στελέχη της ομάδας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ απεύθυνε χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος κ. Κάτια Κοξένογλου, η οποία ανέφερε τη σημαντικότητα της ύπαρξης του δικτύου σχολών του Ατρομήτου τονίζοντας ότι η ΠΑΕ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τέτοιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Στο χαιρετισμό του ο διοργανωτής και υπεύθυνος του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές στο 3ο σεμινάριο που διοργανώνει η ομάδα και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύεται η δυναμική τόσο της ΠΑΕ Ατρόμητος όσο και των ομάδων που ανήκουν στο δίκτυο σχολών.

Ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Κορακάκης τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ότι η ομάδα μας έχει μεγάλη αφοσίωση για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και καθημερινά χτίζει γερές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου αναφέροντας πως μια από τις δράσεις που πραγματοποιούνται είναι και το επιμορφωτικό σεμινάριο.

Ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Κορακάκης τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ότι η ομάδα μας έχει μεγάλη αφοσίωση για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και καθημερινά χτίζει γερές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου αναφέροντας πως μια από τις δράσεις που πραγματοποιούνται είναι και το επιμορφωτικό σεμινάριο.

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην πράξη και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε το γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι.

Η επιμόρφωση πάνω στην τακτική είχε δυο μέρη όπου στο πρώτο ομιλητής ήταν ο Ευάγγελος Μπεκρής και στο δεύτερο ο Γιώργος Κορακάκης.

Με την ολοκλήρωση των διεργασιών οι τεχνικοί που είχαν ερωτήματα πάνω στα συστήματα συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου λύνοντας κάθε απορία και λαμβάνοντας νέες ιδέες και τακτικές που θα εφαρμόσουν στις ομάδες τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη της εκδήλωσης ιδιαίτερα το ΑΥΡΑ Catering και τον κ. Μακρυγιώργο, την εταιρεία αθλητικής ένδυσης, Phoenix και τις εταιρείες Football Pro, Zackret sports, TOP SOUND και GM».

Μοιραστείτε το: