19/09/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 - 12:09

Ανοίγει ο δρόμος για τη χορήγηση νέας άδειας στον Κουφοντίνα

Δεκτή έγινε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας Δημητρίου * Ν.Δ.: «Δεσμευόμαστε να αλλάξουμε άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους»

Πιθανό είναι πλέον να χορηγηθεί νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την Πέμπτη (23/5) την αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου κατά της απόφασης των δικαστών του Βόλου που είχαν ανάψει «κόκκινο».

Έτσι, πλέον, το αίτημά του θα επανεξεταστεί από άλλο δικαστικό συμβούλιο του Βόλου τις επόμενες ημέρες.

Ο πολυισοβίτης της «17 Νοέμβρη» βρίσκεται σε πολυήμερη απεργία πείνας, την ώρα που πληθαίνουν οι επιθέσεις... στήριξης στο πρόσωπό του.

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την εξέλιξη, δεσμευόμενη ότι, όταν αναλάβει, θα «αλλάξει άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους».

Αναλυτικά το σχόλιο: «Η Ν.Δ. δε θα σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης. Θα υπενθυμίσει, ωστόσο, στους πολίτες ότι, εφόσον την εμπιστευθούν, είναι δέσμευσή της να αλλάξει άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους».

Μοιραστείτε το: