24/08/2019
Πρωτάθλημα | Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 - 13:46

Ένας αγώνας, μια κατηγορία

ΟΦΗ και Πλατανιάς αναμετρώνται στο «Γεντί Κουλέ» στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα μπαράζ για μια θέση στης Σούπερ Λίγκα 1 της νέας σεζόν

Τέλειωσαν τα ψέματα... Την Τετάρτη (22/5) θα γνωρίζουμε την τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα 1 της νέας σεζόν.

ΟΦΗ και Πλατανιάς άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα μπαράζ στα Περιβόλια και στις 19.00 της Τετάρτης στο «Γεντί Κουλέ» θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.

Οι Ηρακλειώτες δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα λιγότερο από τη νίκη ώστε να σώσουν τη χρονιά, με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Χάιμε Βέρα.

Ο Μιχόγεβιτς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομασίδης, ενώ ο Γιαννούλης είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, ο Φερέιρα θα δώσει κανονικά το παρών, όπως και ο Στρέζος.

Οι «εκλεκτοί: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Στον αντίποδα, έχοντας μείνει «ζωντανός» και δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ματς, ο Πλατανιάς πήγε στο Ηράκλειο αποφασισμένος να κάνει τη... ζημιά.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού ο Νίλι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, παρά το γεγονός ότι προπονήθηκαν πιο χαλαρά, είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκοτ, Πενταράκης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Κόρτσταμ, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Νίλι, Παπανικολάου, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Χ. Ποζατζίδης, Λουκίνας.

Μοιραστείτε το: