24/08/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 23:16

Στην Καλαμαριά δεν ξεχνούν τον μεγάλο Χάρρυ Κλυνν

Σαν σήμερα 21/5 πέθανε το 2018 ο καλλιτέχνης που λάτρεψε τον Απόλλωνα Πόντου * «Ήταν ό,τι μεγαλύτερο πέρασε από την ομάδα», είπε ο Τάκης Μπαλτίδης

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από τις 21/5/2018, όταν ο Χάρρυ Κλυνν άφηνε τα εγκόσμια. Ωστόσο, ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει μείνει αξέχαστος για τις επιτυχίες του, ενώ οι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου έχουν και έναν παραπάνω λόγο να τον θυμούνται, αφού πρόσφερε πολλά στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τάκη Μπαλτίδη, ο οποίος μίλησε στο Metropolis για τον Χάρρυ Κλυνν και την προσφορά του στην ομάδα.

«Σαν καλλιτέχνης ήταν κορυφή. Ήταν μια απώλεια και για τον Απόλωλνα και για εμάς τους φίλους του. Έφυγε από λάθος δρόμο ο Χάρρυ Κλυνν. Αυτή είναι η ατάκα η δική μου. Είχε τέσσερα εκατομμύρια γνωστούς και ενάμιση φίλο. Ήταν ό,τι μεγαλύτερο πέρασε από τον Απόλλωνα. Η Καλαμαριά τον πρόδωσε, τον πυροβόλησε. Καλλιτεχνικά ήταν η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έβγαλε η Ελλάδα, όμως, αδίκησε και τον εαυτό του», είπε την Τρίτη (21/5) μεταξύ άλλων ο Τάκης Μπαλτίδης.

Μοιραστείτε το: