17/09/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 20:13

Στον Πανιώνιο ρίχνουν το βάρος στην Ακαδημία

Αυτό αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη των Μάντζιου, Αποσπόρη και Μιγόπουλου

Η οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου δεν επιτρέπει στους «κυανέρυθρους» να αποκλίνουν από την πάγια τακτική τους να ρίχνουν το βάρος στις υποδομές του συλλόγου κι αυτό αποφασίστηκε να κάνουν μετά τη σύσκεψη της Τρίτης ανάμεσα στον Άκη Μάντζιο, τον Στέλιο Αποσπόρη και στο Νίκο Μιγόπουλο.

«Απόλυτη ταύτιση απόψεων διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, ο προπονητής Απόστολος Μάντζιος με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, Στέλιο Αποσπόρη και τον υπεύθυνο τμημάτων υποδομής, Νίκο Μιγόπουλο», αναφέρει αρχικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος και εξηγεί σε γενικές γραμμές το πλάνο:

«Σκοπός της συνάντησης ήταν η λήψη αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του Πανιώνιου, προκειμένου αυτά να συνεχίσουν την παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα προσφέρουν στο σύλλογο και γενικότερα θα κοσμήσουν το χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Όπως αποφασίστηκε, θα υπάρχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και το επιτελείο του και μάλιστα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, οι παίκτες των τμημάτων υποδομής θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες τους. Παράλληλα και όταν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας το επιτρέπει, θα διεξάγεται και οικογενειακό δίτερμα με τις ομάδες υποδομής.

Η μακρά παράδοση του Πανιώνιου στην ανάδειξη και εξέλιξη νέων παικτών, θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους να είναι έτοιμοι για συστηματική και σκληρή δουλειά».

Μοιραστείτε το: