17/09/2019
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 15:29

Κατέληξαν σε συμβιβασμό Παναχαϊκή και Οφρυδόπουλος

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Αχαιών για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς τους με τον 45χρονο τεχνικο

Αίσιο τέλος είχε για την Παναχαϊκή η εξωδικαστική διαμάχη της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη (21/5), οι Αχαιοί ενημερώνουν ότι ήρθαν σε συμβιβαστική λύση με τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Όπως σημειώνουν «η διαφορά προέκυψε από παρερμηνεία των γεγονότων και λανθασμένη πληροφόρηση εκατέρωθεν» και ότι «δεν υπάρχει πλέον τίποτε και κανένας να μας χωρίζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς της, με τον κο Σωκράτη Οφρυδόπουλο, διαφορά που προέκυψε από παρερμηνεία των γεγονότων και λανθασμένη πληροφόρηση εκατέρωθεν. 

Ο Σωκράτης υπήρξε βασικότατος συντελεστής της προσπάθειας της αναγέννησης της Παναχαϊκής μας και δημιουργός μίας ομάδας που την θαύμασε όλο το Πανελλήνιο για τα επιτεύγματά της, παράλληλα δε στις δύσκολες στιγμές της ομάδας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέτρεψε περαιτέρω δυσκολίες. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η διαφορά μας ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει πλέον τίποτε και κανένας να μας χωρίζει.

Μολονότι είναι δεδομένο ότι η προπονητική του εξέλιξη θα είναι και ανοδική, εμείς του ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και ευχόμαστε κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.».

Μοιραστείτε το: