24/08/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 - 15:52

Αρθροσκόπηση για Γ. Καλαϊτζίδη (pics)

Στο πλευρό του άσου του Απόλλωνα Πόντου η ΠΑΕ * Ευχαριστίες στους χορηγούς και αποχαιρετιστήριο δείπνο για την Κ19

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε τη Δευτέρα (20/5) ο Γιάννης Καλαϊτζίδης. Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνονταν στο δεξί γόνατο καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου στέκεται στο πλευρό του και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, αναφέροντας: «Σε προγραμματισμένη αρθροσκόπηση υποβλήθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Καλαϊτζίδης, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνονταν στο δεξί γόνατο καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα σημείο όπου είχε γίνει χειρουργική επέμβαση χιαστών πριν τέσσερα περίπου χρόνια και η σημερινή αρθροσκόπηση κατέδειξε ότι ήταν απαραίτητη.

Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο αύριο και άπαντες στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη στήριξή τους και τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους χορηγούς αυτής της σεζόν, επιχειρήσεις της Καλαμαριάς και άλλων περιοχών, οι οποίες ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια του συλλόγου μας.

Μπορεί το σύνολο των οικονομικών απαιτήσεων λειτουργίας της ομάδας μας να είναι πολλάκις πολλαπλάσιο από τα έσοδα των χορηγιών, μα η καλή προαίρεση και διάθεση αυτών των επιχειρηματιών πρέπει να τοποθετηθεί ψηλότερα από κάθε τι άλλο. Παράλληλα αποτελεί γεγονός ότι τέτοιες χορηγίες ανακουφίζουν οικονομικά μια Π.Α.Ε. σε δύσκολες συγκυρίες.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κο Αχιλλέα Χαραλαμπίδη (“Αχιλλέας” Ξηροί Καρποί ), ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα σε σημαντικό βαθμό – στα όρια του εφικτού – συστρατευόμενος από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και χωρίς να αξιώνει οτιδήποτε. Επίσης είναι δίκαιο να αναφερθεί ξεχωριστά η οικογένεια του κου Σπύρου Καλπίδη, καθώς μέσω της επιχείρησής της (“Το Κεντρικόν”) εξασφάλιζε δείπνο, σε τακτά διαστήματα, για τους ποδοσφαιριστές μας στο χώρο της.

Οι χορηγοί μας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ήταν:

“ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ” Κέντρο Εκπαίδευσης – Κυριακίδου 1 & Κομνηνών, Καλαμαριά

“ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ” Εμπόριο Τροφίμων – Κομνηνών 86, Καλαμαριά

“ΓΟΥΝΑΡΗΣ” Αρτοποιείο – Ι. Πασαλίδη 75, Καλαμαριά

Cafe Bar “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ” – Μεταμορφώσεως 40, Καλαμαριά

“ΘΕΜΗΣ” Παγωτά – Ι. Πασαλίδη 69, Καλαμαριά

“ΠΑΝΤΑΖΗΣ” Ανθοπωλείο – Πόντου 80, Καλαμαριά

“ΣΕΡΑΦΙΝΟ” Ψητοπωλείο – Μεταμορφώσεως 11, Καλαμαριά

TSAROUHASCoiffure Κομνηνών 43, Καλαμαριά

FIN PORT” Θ.Αρβανίτης & Σια Κατασκευές Αλουμινίου – Βι.Πε. Θέρμης

MASSIMAΕστιατόριο άμεσης εξυπηρέτησης Κομνηνών 61, Καλαμαριά και Στρ. Μακρυγιάννη 74, Σταυρούπολη

MERCADOCafe Brasserie Μεταμορφώσεως & Κομνηνών Καλαμαριά

RE/MAX ANALOGIAΕλλησπόντου & Πασαλίδη, Καλαμαριά

ΑΧΙΛΛΕΑΣΞηροί Καρποί Πασαλίδη & Κομνηνών, Καλαμαριά

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΝΜεζεδοπωλείο Χηλής 6, Καλαμαριά

ΚΑΝΔΥΛΑΣ Σ. Α.Ε. Παραδοσιακά Προϊόντα – Βέροια

PIZZA FAN».

Τέλος, την Παρασκευή (17/5) παρατέθηκε δείπνο στην ομάδα Κ17, παρουσία και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής παρατέθηκε δείπνο στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αποτέλεσαν την ομάδα Κ19 την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η περασμένη εβδομάδα ήταν η τελευταία όσον αφορά τις προπονητικές υποχρεώσεις, μετά και την συμμετοχή στις προπονήσεις δοκιμών ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τους ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο προπονητής της Κ19, Χρήστος Νάιντος, και ο Γενικός Αρχηγός της Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης. Επίσης ήταν παρών και ο φροντιστής της ομάδας, Σάκης Μούκος.

Το δείπνο οργανώθηκε με τις χορηγίες φίλων του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα από τους:Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, Στέφανο Καλαϊτζίδη, Τάσο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Ασλανίδη, Νάκο Νάκου (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή), Αβραάμ Περσίδη, Remeron cafe, Cocolibo (παιδότοπος), Pikolino (παιδότοπος)».

Μοιραστείτε το: