19/09/2019
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 - 01:06

Τάτσης: «Να πιέσουμε τον ΟΦΗ και να μην τον αφήσουμε να έχει την μπάλα...»

Ο τεχνικός του Πλατανιά κάλεσε τους παίκτες του να απολαύσουν το δεύτερο μπαράζ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και ΟΦΗ μετά το 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ, με τον Γιάννη Τάτση να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Χανιωτών τόνισε ότι θα πρέπει να απολαύσει τη ρεβάνς η ομάδα του και ό,τι ήθελε προκύψει, για να υπογραμμίσει ότι είναι απαραίτητο να μην αφήσουν οι ποδοσφαιριστές του τον ΟΦΗ να κρατήσει μπάλα και να τον πιέσουν.

«Τελείωσε το πρώτο ματς. Έχουμε ένα δεύτερο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πάμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω θα είναι θέλημα του θεού. Δεν έχω παράπονα από το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα παιδιά. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είχαμε και τα εσωτερικά μας προβλήματα με τις απουσίες μας και τους τραυματισμούς τους.

Στο γήπεδο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ειδικά από τα πρώτα 30 λεπτά, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, κάναμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος μείναμε λίγο πιο πίσω, θέλαμε να διαχειριστούμε το ματς, έχασε και ο ΟΦΗ και εμείς ευκαιρίες. Για εμάς πλέον θα πάμε στο Ηράκλειο να παίξουμε το τελευταίο ενενηντάλεπτο και όπου βγει. Θα πρέπει να πιέσουμε τον ΟΦΗ, να μην τον αφήσουμε να έχει την μπάλα στα πόδια του. Εκεί πιστεύω είναι το κλειδί των παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ έχει μια ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, έχει καλή ποιότητα και από τη μέση και μπροστά, μαζί με τα μπακ είναι πολύ επικίνδυνοι. Αν στο κλέψιμο της μπάλας και στη μετάβαση του παιχνιδιού είμαστε καλοί, θα ισορροπήσουμε τον ΟΦΗ και μετά θα είναι όλα διαφορετικά», δήλωσε ο Τάτσης.

Μοιραστείτε το: