17/09/2019
Στοιχηματίζω | Σάββατο 18 Μαΐου 2019 - 15:24

Με τα πολλά γκολ και τα φαβορί...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για το Σάββατο (18/5)

Οι αναμετρήσεις του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας δεν πήγαν όπως περιμέναμε και έτσι δεν μπορέσαμε να σας οδηγήσουμε για μία ακόμη φορά στο ταμείο.

Συνεχίζουμε, όμως, με τις προτάσεις μας για το Σάββατο (18/5), όπου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να επιβεβαιωθούμε στην τριάδα μας.

Αναλυτικά οι σημερινές μας επιλογές.

Μονακό-Αμιάν: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στην Αμιάν. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες και να σώσουν έστω και στο τέλος μία κάκιστη χρονιά για αυτούς. Από την άλλη και η Αμιάν κινδυνεύει, ωστόσο, βρίσκεται σε πιο ευνοϊκή θέση. Η Μονακό πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον άσο να βρίσκεται έτσι στις προτάσεις μας.

Σεντ Ετιέν-Νις: Συνεχίζουμε στο γαλλικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν κόντρα στην Νις. Και εδώ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ειδικά μετά και από τις πολλές απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φιλοξενούμενοι κυρίως στην άμυνά τους. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει και η επιλογή του Over, με την Σεντ Ετιέν να περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Νις και να φτάσει με αυτό τον τρόπο σε μία ευρεία νίκη, την ώρα που και οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα στην επίθεσή τους για να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Ρεάλ Σολτ Λέικ-Τορόντο: Κλείνουμε τις προτάσεις μας με το αμερικανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ Σολτ Λέικ αντιμετωπίζει το Τορόντο, σε μία αναμέτρηση όπου αναμένεται να υπάρξει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, με τις επιθέσεις τους να πετούν «φωτιές», κάτι το οποίο περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και τη σημερινή ημέρα. Επομένως, το Overέχει και σε αυτή την περίπτωση λογική και βρίσκεται έτσι και αυτό στις προτάσεις μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μονακό-Αμιάν 1

Σεντ Ετιέν-Νις 1/OVER

Ρεάλ Σολτ Λέικ-Τορόντο OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: