17/09/2019
Πόλο | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 23:46

Διπλά συγχαρητήρια από Μαρινάκη και ΠΑΕ στα κορίτσια

Για την κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου από τον Ολυμπιακό στο πόλο γυναικών

Μεγάλη βάση δείχνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου και γι’ αυτό χαίρεται ιδιαίτερα κάθε φορά με τις επιτυχίες τους, όπως έγινε την Πέμπτη (16/5) με την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα πόλο γυναικών.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Με την έκτη συνεχόμενη κατάκτηση η ομάδα πόλο γυναικών συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», ήταν το μήνυμα του Μαρινάκη στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και ανέβασε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να συγχαρεί με τη σειρά της τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, με μήνυμα της στο twitter: «Με την έκτη συνεχόμενη κατάκτηση η ομάδα πόλο γυναικών συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και γράφει νέες σελίδες δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!».

Μοιραστείτε το: