29/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 14:50

Πληρώνουν για το Κύπελλο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πρόστιμο για τα εκτός έδρας ματς τους με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα * Ορίζεται εκ νέου το ΠΑΟΚ - Γλυφάδα στις Γυναίκες

Το χέρι στην τσέπη για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν καλούνται να βάλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (16/5), η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο στους δύο «Δικεφάλους» για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ενώ οι πρωταθλητές με 15.000 ευρώ για αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη επίσης για τους «4» του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε τελικά να οριστεί εκ νέου το ματς του ΠΑΟΚ με τη Γλυφάδα για την Α' Κατηγορία των Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Λαμία-ΑΕΚ που διεξήχθη στις 25.4.2019 στο ΔΑΚ Λαμίας. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη  χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 25/04/2019 στο στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 24.4.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΠΑΟΚ (ΓΥΝ) και ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης και σε μη εργάσιμη ημέρα».

Μοιραστείτε το: