21/08/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 - 22:10

Διαψεύδουν στον Παναθηναϊκό την κουβέντα Αλαφούζου με Κουρμπέλη

Μόνος αρμόδιος ο Νταμπίζας για συζητήσεις με τους παίκτες, λένε οι «πράσινοι»

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που εμφάνιζε τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (15/5) η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Από πλευράς «πράσινων», λοιπόν, τονίζεται ότι δεν έγινε καμία κουβέντα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τον διεθνή μεσοαμυντικό, ενώ υπογραμμίζεται πως μόνο ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας είναι αρμόδιος για να κάνει τέτοιες συζητήσεις.

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε επικοινωνία με ποδοσφαιριστή της ομάδας για θέματα που άπτονται στο σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου χαρακτηρίζονται παντελώς ανυπόστατα τα σημερινά δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για ζήτημα που αφορά στο συμβόλαιό του.

Το δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, αποτελούν αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα και οι όποιες συζητήσεις απαιτούνται, γίνονται από αυτόν», αναφέρεται στην ενημέρωση του «τριφυλλιού».

Μοιραστείτε το: