05/06/2020
Μπάσκετ | Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 - 15:42

Γιαννακόπουλος: «Να υποβιβαστεί όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ»

Πρόταση που... φωτογραφίζει τον Ολυμπιακό από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού

Ξεκάθαρη θέση αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που διεξάγεται το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5/).

Με τοποθέτησή του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκε κατά της όποιας διαφοροποίησης της Λίγκας.

Μάλιστα, πρότεινε... φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό πως όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ να υποβιβαστεί μαζί με τον Κολοσσό στην Α2.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13/2. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης»., ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων».

Μοιραστείτε το: