18/09/2019
ΑΕΚ | Τρίτη 14 Μαΐου 2019 - 15:28

Πήγε στα Σπάτα και προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές ο Μελισσανίδης!

«Προσπαθήσατε, αλλά ίσως να μην μπορείτε παραπάνω», είπε στους παίκτες ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ * Τέλος ο Ουφάνο

Άργησε, αλλά απασφάλισε…  Έπειτα από δύο μέρες σιωπής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τις διαθέσεις του.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε την Τρίτη (14/5) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων όπου τα είπε με τους παίκτες, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μελισσανίδης, παρουσία και του Νίκου Λυμπερόπουλου, ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία της ομάδας ωστόσο προανήγγειλε ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε αρχικά σε ήρεμο ύφος και συνέχισε: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ όπου θα παραμείνει ως αργά έχοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, μέχρι την Τετάρτη (15/5) αναμένεται να ξεκαθαρίσει τόσο το θέμα της παραμονής τόσο του Μανόλο Χιμένεθ όσο και του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Να σημειωθεί ότι παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί ο Φελίπε Ουφάνο ο οποίος αποχαιρέτησε άπαντες στα Σπάτα και γυρίζει στην Ισπανία.

Πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη για τον συνεργάτη του Μανόλο Χιμένεθ, αφού τον είχε ενημερώσει σχετικά ότι επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε ισπανικό πανεπιστήμιο όπου εργάζεται.

Μοιραστείτε το: