21/08/2019
Ομάδες | Τρίτη 14 Μαΐου 2019 - 15:02

Παρελθόν από την Επισκοπή ο Στεφανίδης

Συναντήθηκε με τον Νικολιδάκη και αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν μαζί * Τι δήλωσε ο 52χρονος προπονητής

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Επισκοπή. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (14/5), ο Μάρκος Στεφανίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Νικολιδάκη και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Όπως εξήγησε στις δηλώσεις του ο 52χρονος τεχνικός, δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων, αλλά αποχωρεί σαν φίλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του: «Μετά από συνάντηση που είχε ο προπονητής κ. Μάρκος Στεφανίδης με τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη με κεντρικό θέμα την περαιτέρω συνεργασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αποφασίστηκε ότι η κοινή πορεία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώνεται κάπου εδώ.

Ο ΑΟ Επισκοπής τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο και στη δουλειά του Αθηναίου κόουτς -αλλά και για το ήθος που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα- και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ως ΑΟ Επισκοπής θέτουμε ήδη τα δεδομένα επί τάπητος για την ανεύρεση νέου ικανότατου προπονητή.

Μ. Στεφανίδης: “Τίποτε λιγότερο από την άνοδο στην Football League…”

Ο κ. Στεφανίδης που φεύγει σαν πραγματικός φίλος από την Επισκοπή ανέφερε στις δηλώσεις του: “Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον σύλλογο της Επισκοπής και ειδικά για τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Στη συνάντηση που είχαμε, επειδή δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ το σωματείο, κάθε άλλο… Από εκεί και πέρα, επειδή και ‘γω είμαι επαγγελματίας, όπως η Επισκοπή οφείλει να κοιτάξει το καλύτερο για εκείνη, έτσι κι εγώ πρέπει να πράξω με τον ίδιο τρόπο τα δέοντα για τη δική μου καριέρα.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Επισκοπή και της εύχομαι, τίποτε λιγότερο από την άνοδό της στην Football League. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κόσμο της Επισκοπής και της Κρήτης κατ’ επέκταση που με αγκάλιασαν με θέρμη και με σεβασμό”».

Μοιραστείτε το: