21/08/2019
Άλλα αθλήματα | Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 - 21:18

Πραγματική γιορτή της κολύμβησης τα 17α Τσίτεια 2019 (pics)

Υποδειγματική διοργάνωση στο κατάμεστο Ιλίσιο Κολυμβητήριο...

Με απόλυτη επιτυχία έγιναν το τριήμερο 10 με 12 Μαΐου τα 17α Τσίτεια 2019 στο κατάμεστο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Ήταν μια γιορτή για την ελληνική κολύμβηση αυτοί οι αγώνες, που συνδιοργανώθηκαν από τον Ποσειδώνα Ιλισίων και τον Δήμο Ζωγράφου υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), με πολλές συμμετοχές και τους αθλητές να βοηθούνται από τη χρήση των νέων βατήρων του κολυμβητηρίου, βατήρες ολυμπιακών προδιαγραφών.

Παράλληλα, υπήρξε live streaming μετάδοση των αγώνων και μια τεράστια γιγαντοοθόνη, οπότε γίνεται πραγματικά λόγος για μια άρτια κάλυψη της διοργάνωσης.

Παρών ήταν από πλευράς πολιτείας ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, απονέμοντας τα εύσημα στους διοργανωτές και τονίζοντας τη σημασία του να γεμίζουν αθλητικοί χώροι, όπως τα κολυμβητήρια της χώρας με αθλητές και θεατές, σε σύγκριση με άλλους χώρους. Επίσης, έκανε αναφορά στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΓΓΑ σχετικά με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη στην ομιλία της είπε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις της πόλης, ενώ ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Θοδωρής Κόλλιας εξήρε τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών, υποστηρικτών και χορηγών για να έλθει σε πέρας μία τόσο μεγάλη σε εύρος διοργάνωση.

Τέλος, είναι απαραίτητο να γίνει ειδική μνεία στον νεαρό κολυμβητή Τουρακιάν Καραμπέτ, που διακρίθηκε στην προαγωνιστική κατηγορία παρά το σοβαρό πρόβλημα δυσπλασίας των άκρων του (φωκομέλεια).

Μοιραστείτε το: