29/02/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 - 14:37

Ενίσχυση με Γιάκο στην ΑΕΛ

που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία», δήλωσε

Θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα... Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ τη Δευτέρα (13/5), ο Ευριπίδης Γιάκος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον υποβιβασμό και πλέον ντύνεται στα βυσσινί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη και δήλωσε «πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο Ευριπίδη Γιάκο.

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει πολύ στενή σχέση με τον κ. Κούγια, αφού από το 2006 όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών ο κ. Κούγιας διέβλεψε το ταλέντο του και τον έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας από τους Μιχαήλ, Ντάσιο, Οικονόμου, Χαρίση, Κασναφέρη, Ατάντο, Τζάνη, Καλογέρη και Μιχαλόπουλο, ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών που ο κ. Κούγιας άφησε προίκα στον κ. Χριστοβασίλη, όταν αυτός αγόρασε από τον κ. Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2008. 

Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ”».

Μοιραστείτε το: