17/09/2019
Κύπελλο Ελλάδας | Σάββατο 11 Μαΐου 2019 - 21:44

«Ξύλο» στο ημίχρονο του τελικού

Οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση βίας με γκλοπ για να «συνετίσουν» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ * Προπηλακίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στα επίσημα και αποχώρησε

Τι κι αν μιλάμε για μόνο 1.040 προσκλήσεις στον τελικό του ΟΑΚΑ, που διεξάγεται το Σάββατο (11/5), τα επεισόδια και οι εντάσεις δεν λείπουν. Η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι και η Αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση, κυρίως με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει διάφορα από την ώρα που έχουν μπει στο γήπεδο.

Αρχικά ήρθαν σε αντιπαράθεση με αντίστοιχους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά οι ειδικές δυνάμεις των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν να έρθουν πιο κοντά. Επίσης κατά την είσοδό τους έφτυσαν δημοσιογράφους και κάποιοι χρειάζονται αστυνομική προστασία για να κάνουν τη δουλειά. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο της αναμέτρησης τα ΜΑΤ επενέβησαν πιο δυναμικά και έκαναν χρήση βίας με γκλοπ για να τους απωθήσουν.

Παράλληλα, στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης προπηλακίστηκε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που πήγε στα επίσημα για να δει τον τελικό, χωρίς όμως αυτό να χρεώνεται αποκλειστικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το περιστατικό αυτό και η τεταμένη κατάσταση οδήγησε τον Κούγια να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Μοιραστείτε το: